Om oss

Skrivsidan.com

Skrivsidan.com

Skrivsidan.com startade 2009 och blev snabbt en av de mer populära skrivtjänsterna. Sedan starten har vi coachat över 4000 kunder och ett hundratal av dem är idag publicerade. Vi arbetar med etablerade förlag, utgivna författare och aspirerande författare och med tjänster som skrivarkurser på distans, lektörsläsningar, redaktörsläsningar, spökskrivningar och översättning täcker vi de mesta inom det som har med författande att göra.

Leffe Grimwalker

Leffe Grimwalker

Leffe Grimwalker  arbetar som skrivcoach, lektör, spökskrivare och författare. 2009 startade Leffe skrivsidan.com för att arbeta med skrivande på heltid.

Leffe bor i Skåne med sin fru, skräckförfattaren Caroline Grimwalker. Han har skrivit fem böcker eget namn, bland annat den kritikerrosade självbiografin Havrefarsan och ljudbokssuccén Tick Tack på Storytel. Han har även spökskrivit ett flertal böcker.

Caroline Grimwalker

Caroline Grimwalker

2008 debuterade Caroline med självbiografin Champagneflickan. Hon har sedan dess gett ut ytterligare nio böcker och kallas för sveriges skräckdrottning. 2017 kom hon ut med sin senaste bok, Inte bara vingar för pengarna som medförfattare åt Mikael Rickfors.

På skrivsidan arbetar hon som kursledare, spökskrivare, skrivcoach och redaktör.

Hon bor i Skåne med Leffe Grimwalker och skriver just nu på tre böcker.

Alexandra Nedstam

Alexandra Nedstam

Alexandra Nedstam har varit verksam i bokbranschen sedan 2004. Med start på bokus.com och sedan vidare in i förlagsvärlden som frilansande lektör och redaktör.

2015 tog hon över Vertigo förlag som hon idag driver från Malmö.

Alexandra inriktar sig till största del på skönlitterära texter för de vuxna läsarna, och även facklitteratur inom management och digitalisering.