Skrivcoach

Som ansvarig för manus och lektörstjänster på Hoi förlag utnyttjar jag ofta Leffes stora kompetens som lektör och coach. Jag rekommenderar ofta författare med manus som står och stampar och behöver styrfart att kontakta Leffe. Han är rak, konstruktiv och vill alltid textens bästa.

Christin Holmgren

Produktionsansvarig, HOI Förlag AB

Leffe har varit och är en otroligt mentor till mig i mitt författarskap. Han såg mig och trodde på mig från första början, stöttar mig och sporrar mig på ett fantastiskt sätt. Tack vara honom är skrivandet en del av mitt liv. Han har inte bara ett extremt bra öga och en enorm känsla för text, utan är även sjukt bra på att pusha och inspirera. Hans extremt stora intresse för språk, storytelling och kreativt skapande i text smittar lätt av sig och gör honom till den ultimata skrivarcoachen. Sen skadar det inte heller att han alltid är brutalt ärlig och rak. Grym helt enkelt!

Daniel Luthman jobbar idag som författare, filmmanusförfattare och PT. Han har skrivit två böcker och även filmmanuset till sina böcker. Filmen Jag är Wanted kommer ut 2016.

Daniel luthman

Författare, PT, Daniel Luthman

Caroline var den som på riktigt introducerade mig till hur hantverket ska göras. Hon pratade på ett språk som jag kunde förstå, tydligt och konkret utan omskrivningar. Utan hennes skola hade jag förmodligen inte fortsatt att utmana mig själv till att skriva bättre och våga ta ut svängarna i texten.

Christinas senaste bok Din vän Forsete kom ut september 2018.

Christina Erikson

Författare

Skrivcoachning

Ibland behöver man ett bollplank och någon som ser till att man skriver kontinuerligt. Att ha en skrivcoach är som att ha en egen redaktör som hjälper till med manuset och får det att sticka ut extra mycket. Hjälp med dramaturgin, gestaltningen, driv och mycket mer. Det ger en trygghet med tanke på att författande är ett ensamt arbete.

Tjänsten är till för dig som har en manusidé och kommit igång med ditt manus. Med en skrivcoach får du ett bollplank som utmanar dig och ger dig den feedback och uppmuntran för att slutföra ditt manus och lyfta ditt författarskap ett par nivåer.

Hur det går till:

Du skickar ditt kapitel till din skrivcoach varje gång du färdigställt det och får feedback inom två arbetsdagar, oftast tidigare än så och medan du väntar skriver du nästa kapitel och redigerar det kapitel du fått feedback på. Skrivcoachen finns hela tiden som ett bollplank och ger dig förslag, struktur och nya ideér när du fastnat.

Med en skrivcoach får du:

  • Konstruktiv feedback på cirka 30 skrivna sidor i veckan
  • Telefonkontakt vid önskemål
  • Avancerade skrivtekniker
  • Tillgång till en etablerad författare som vet hur det går till i branschen
  • Förslag på förlag att skicka manuset till när det är klart
  • Hitta din berättarröst
  • Hantera skrivkramp
  • Korrektur
  • Skrivrutiner

Pris: 2500 kr per månad

Skrivcoacher:

21740361_1692184720792574_8865519004181967764_n Leffe Grimwalker

12549102_10153374589357828_1236294418564713084_n Caroline Grimwalker

 

Att jobba med Leffe som coach för min debutroman har inte bara varit grymt utvecklande. Det har varit roligt också; minst lika viktigt när man ska jobba tajt ihop. Konstruktiv kritik har varvats med sköna hejarop och bra diskussioner om skrivande i allmänhet. Jag är utan tvekan en bättre författare idag än innan jag och Leffe började samarbeta. Det bästa kvittot på det är att romanen jag jobbat på blivit antagen av förlag. Jag säger grattis till alla som får chansen att vara med om samma resa.

Niklas Lindroth

Copywriter, Dscribe AB

Kontakta skrivcoach

11 + 14 =